เว็บบอร์ด > As I smeared silky strips of badrijani (fried aubergine) with the bazhe, Kiria deftly rolled them into cigarillos known as nigvziani badrijani (aubergine pkhali). In a final touch, I garnished the rustic, country-style plates of pkhali with pomegranate arils, which, Jakonia explained, adds a mouth-puckering tartness.     อ่านต่อได้ที่  :  โรงเรียนบ้านชัฏหนองหมี สาระน่ารู้  :  อุตสาหกรรม

กลับ
avatar

ชื่อ : Anna

ip : 179.48.248.12

กระทู้ : As I smeared silky strips of badrijani (fried aubergine) with the bazhe, Kiria deftly rolled them into cigarillos known as nigvziani badrijani (aubergine pkhali). In a final touch, I garnished the rustic, country-style plates of pkhali with pomegranate arils, which, Jakonia explained, adds a mouth-puckering tartness.     อ่านต่อได้ที่  :  โรงเรียนบ้านชัฏหนองหมี สาระน่ารู้  :  อุตสาหกรรม

วันที่ : 10 พฤษภาคม 2565 เวลา : 13:37:18

As I smeared silky strips of badrijani (fried aubergine) with the bazhe, Kiria deftly rolled them into cigarillos known as nigvziani badrijani (aubergine pkhali). In a final touch, I garnished the rustic, country-style plates of pkhali with pomegranate arils, which, Jakonia explained, adds a mouth-puckering tartness.

 

 

อ่านต่อได้ที่  :  โรงเรียนบ้านชัฏหนองหมี

สาระน่ารู้  :  อุตสาหกรรม

ตอบกระทู้