เว็บบอร์ด > Once the cacao is harvested, the fruit is fermented for six days. During that time, the sweet pulp becomes watery and slides away, leaving just the seeds behind. Those seeds are sun-dried for two weeks. They are then roasted, shelled and finally winnowed to remove the hard-shell pieces from the roasted beans.   อ่านต่อได้ที่  :  โรงเรียนวัดหนองตาหลวง สาระน่ารู้  :  อาชีพ

กลับ
avatar

ชื่อ : white

ip : 103.107.196.237

กระทู้ : Once the cacao is harvested, the fruit is fermented for six days. During that time, the sweet pulp becomes watery and slides away, leaving just the seeds behind. Those seeds are sun-dried for two weeks. They are then roasted, shelled and finally winnowed to remove the hard-shell pieces from the roasted beans.   อ่านต่อได้ที่  :  โรงเรียนวัดหนองตาหลวง สาระน่ารู้  :  อาชีพ

วันที่ : 23 พฤษภาคม 2565 เวลา : 15:49:10

Once the cacao is harvested, the fruit is fermented for six days. During that time, the sweet pulp becomes watery and slides away, leaving just the seeds behind. Those seeds are sun-dried for two weeks. They are then roasted, shelled and finally winnowed to remove the hard-shell pieces from the roasted beans.

 

อ่านต่อได้ที่  :  โรงเรียนวัดหนองตาหลวง

สาระน่ารู้  :  อาชีพ

ตอบกระทู้