เว็บบอร์ด > The fruit’s texture has been compared to custard, and the flavour is “a blend of banana and mango, with undertones of vanilla, caramel, pineapple, coconut and melon, depending on the cultivar”, said Sheri Crabtree, a horticulture and research extension associate at Kentucky State University’s pawpaw research programme.   อ่านต่อได้ที่  :  โรงเรียนมัธยมวัดไทรราษฎร์อุปถัมภ์ สาระน่ารู้  :  อาหารสำเร็จรูป

กลับ
avatar

ชื่อ : Jasmine

ip : 185.164.34.68

กระทู้ : The fruit’s texture has been compared to custard, and the flavour is “a blend of banana and mango, with undertones of vanilla, caramel, pineapple, coconut and melon, depending on the cultivar”, said Sheri Crabtree, a horticulture and research extension associate at Kentucky State University’s pawpaw research programme.   อ่านต่อได้ที่  :  โรงเรียนมัธยมวัดไทรราษฎร์อุปถัมภ์ สาระน่ารู้  :  อาหารสำเร็จรูป

วันที่ : 10 พฤษภาคม 2565 เวลา : 12:34:32

The fruit’s texture has been compared to custard, and the flavour is “a blend of banana and mango, with undertones of vanilla, caramel, pineapple, coconut and melon, depending on the cultivar”, said Sheri Crabtree, a horticulture and research extension associate at Kentucky State University’s pawpaw research programme.

 

อ่านต่อได้ที่  :  โรงเรียนมัธยมวัดไทรราษฎร์อุปถัมภ์

สาระน่ารู้  :  อาหารสำเร็จรูป

ตอบกระทู้